Bouw bakkerij Hoogvliet in Bleiswijk gestart

0

Afgelopen week is door het in werking zetten van een oud Hollandse heistelling, het symbolische startsein gegeven voor de realisatie van een bakkerij voor supermarktketen Hoogvliet in Bleiswijk. Heembouw realiseert deze meerlaagse bakkerij van in totaal 12.600 m2 bvo. Het maakt deel uit van het nieuw te realiseren distributiecentrum van Hoogvliet op bedrijvenpark Bleiswijk.

Met de nieuwe bakkerij wordt de bakcapaciteit van Hoogvliet verdrievoudigd. De Hoogvliet bakkerij bakt op basis van de vraag uit de vestigingen en kan meerdere keren per dag leveren, waardoor de versheid van het brood altijd optimaal is.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/bouw-bakkerij-hoogvliet-in-bleiswijk-gestart.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?