Succesvolle a.s.r. vastgoed retaillounge

0

Nationale en internationale retailers waren woensdag 3 september te gast op de a.s.r. vastgoed retaillounge in Den Haag. De a.s.r. vastgoed retaillounge is een initiatief van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en a.s.r. vastgoed ontwikkeling. In een informele sfeer ontmoetten retailers, adviseurs en makelaar elkaar in de, nog niet voor het publiek geopende, Nieuwe Haagse Passage.

Naast een inhoudelijke discussie onder leiding van Jort Kelder over retail- en vastgoed en gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en drankje, kregen de gasten een rondleiding door de Nieuwe Haagse Passage, langs de flagship store van Primark in het Amadeus gebouw (hoek Spui/Kalvermarkt) en de zojuist geopende Apple store in de Haagse passage.

Drie fantastische winkelprojecten, die een kwalitatieve impuls zullen geven aan de binnenstad van Den Haag en passen in de visie van a.s.r. vastgoed ontwikkeling en vermogensbeheer op retail vastgoed. Projecten moeten een langdurige, positieve bijdrage leveren aan de directe omgeving en de samenleving.

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2014/09/succesvolle-asr-vastgoed-retaillounge/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?