Nieuwe huurder voor Hanzevast Fonds 58 CV

0

Met ingang van 1 september 2014 verhuist TSN Thuiszorg naar gebouw Batavia aan de Laan van Nieuw-Oost Indië 125 te Den Haag. Het betreft een overeenkomst voor 500 m2 kantoorruimte met een meerjarige looptijd.

TSN is al jaren een vertrouwde speler in de thuiszorg. Het helpt mensen bij de huishouding, begeleidt mensen die het moeilijk vinden hun dagelijkse leven in te richten en biedt verzorging en verpleging aan haar cliënten. TSN zal zich gaan vestigen op de eerste verdieping van het gebouw. Andere huurders in gebouw Batavia zijn Meeús en Azivo.

Hanzevast Real Estate werd bij de verhuur bijgestaan door Nadorp Makelaars. TSN Thuiszorg werd bij de aanhuur van de kantoorruimte geadviseerd door Rent Review.

 

http://www.hanzevastcapital.nl/nieuws/nieuwe-huurder-voor-hanzevast-fonds-58-cv

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?