Jeroen Fanchamps algemeen directeur bij Gapph

0

Jeroen Fanchamps (46) is per 1 september jongstleden benoemd tot algemeen directeur bij Gapph, specialist in tijdelijk beheer en exploitatie van (leegstaand) vastgoed. De directie van Gapph denkt met deze benoeming de komende jaren een grote stap te maken in de verdere groei van de onderneming.

Gapph is in 2013 opgericht door Johan van Haaster. Het bedrijf verzorgt, met een team van specialisten, oplossingen op maat voor het beheer en de exploitatie van leegstaand vastgoed. Inmiddels werkt het bedrijf voor tientallen toonaangevende partijen in Nederland. Leegstand zal de komende jaren een cruciaal thema blijven, zowel in commercieel als in maatschappelijk vastgoed. Met name zorgvastgoed is een opkomende markt. Gapph ontzorgt de vastgoedeigenaar en zoekt naar creatieve en rendabele oplossingen.

Fanchamps was in 1999 oprichter en directeur van FMT vastgoedbeheer dat tot zijn vertrek in 2013 is uitgegroeid tot één van de grootste leegstandbeheerders van Nederland. Fanchamps is tevens mede-oprichter van DEX Property Management dat vanaf 2009 leegstandbeheer verzorgt in Londen. Bij DEX werken 10 specialisten die samen enkele honderden objecten beheren. Gapph gaat een intensieve samenwerking aan met DEX om elkaars expertise optimaal te kunnen benutten.

 

http://www.gapph.nl/104_703_Jeroen_Fanchamps_algemeen_directeur_bij_Gapph.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?