Officiële start herontwikkeling winkelcentrum Zijdelwaard Uithoorn

0

Vrijdagmiddag 5 september om 15.00 uur wordt door eigenaar Delta Lloyd Vastgoed Winkels, ontwikkelaar WPM Development en de gemeente Uithoorn het officiële startsein gegeven voor de herontwikkeling van winkelcentrum Zijdelwaard in Uithoorn.

Het gaat om een modernisering van het bestaande winkelcentrum zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd. De realisatie ligt in handen van Dura Vermeer.

De bereikbaarheid wordt verbeterd en op het dak van het winkelcentrum komen gratis parkeerplekken voor ruim 115 auto’s.  Het centrum wordt uitgebreid met ca. 2.000 m² vloeroppervlak, dat voornamelijk ten goede komt aan de verruiming van de bestaande winkels. Daarnaast komen er ook enkele nieuwe winkelformules bij. Het openbaar gebied rondom het winkelcentrum zal door de gemeente Uithoorn worden aangepast. Zo komt er ruimte voor groen en er worden meer fietsrekken geplaatst.

Om consumenten reeds bij aanvang bekend te laten raken met het winkelcentrum na herontwikkeling, kunnen zij zelf een virtuele wandeling maken door een maquette in het winkelcentrum. Door middel van een gamecontroller kan de consument nu al kijken waar de winkels in het nieuwe centrum zitten.

De oplevering van het nieuwe Zijdelwaard staat – onder voorbehoud – gepland in het najaar van 2015.

Gedurende het gehele bouwtraject blijven de winkels open en bereikbaar voor de consument.

 

http://www.wpmgroep.nl/nieuws/369/8/officiele-start-herontwikkeling-winkelcentrum-zijdelwaard-uithoorn/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?