Het Rijksvastgoedbedrijf start verkoop Maliebaan 13 in Utrecht

0

Het Rijksvastgoedbedrijf, onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, start op korte termijn met de verkoop van een monumentale kantoorvilla aan de Maliebaan 13 in Utrecht. Het afstoten van deze locatie maakt onderdeel uit van de Rijksbrede vastgoedportefeuillestrategie. Vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff zal de verkoop begeleiden.

Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van circa 932 m2 (bruto vloeroppervlakte) en ligt op een prominente locatie aan de Utrechtse Maliebaan. De kantoorvilla heeft zowel een kantoor- als een woonbestemming en wordt verkocht door middel van een onderhands verkooptraject.

Voor meer informatie en toegang tot de dataroom kunnen geïnteresseerden contact opnemen met DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2014/q3-2014/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2014/het-rijksvastgoedbedrijf-start-verkoop-maliebaan-13-in-utrecht?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?