Global Composites huurt bedrijfsruimte in Breda

0

Global Composites heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een gedeelte van het bedrijfsgebouw aan het Baarschot 50 in Breda. Het gaat om circa. 1.530 m² bedrijfsruimte, circa 90 m² kantoorruimte en diverse parkeerplaatsen. Global Composites neemt het gebouw vanaf 1 september 2014 in gebruik.

Global Composites houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van flexibele buizen van composiet. Vanuit de nieuwe vestiging in Breda levert het bedrijf de composieten buizen in binnen- en buitenland.

In collegiale samenwerking met LUC Vastgoedadviseurs werd de verhuurder Baarschot Onroerend Goed cv, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/global-composites-huurt-bedrijfsruimte-in-breda?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?