Chalet Group stelt Mello van Kol aan als Commercieel Manager

0

Per 1 September 2014 is Mello van Kol aangesteld als Commercieel manager bij de Chalet Group. Mello is geen onbekende in de markt. Hij was voorheen werkzaam als General Manager bij Regus Nederland. Bij Chalet Group wordt hij Commercieel manager van de regio Zuid.

Eduard Schaepman, CEO Chalet Group, over de aanstelling van Mello van Kol: “Mello weet vanuit zijn sales ervaring en hospitality achtergrond dat klanten je belangrijkste asset zijn. Dat vinden wij belangrijk. Chalet Group wil haar klanten op het hoogste niveau bedienen en daar kunnen we mensen als Mello goed bij
gebruiken.”

Mello heeft een duidelijk beeld bij zijn missie bij Chalet Group: “Bedrijven en mensen hebben behoefte aan persoonlijk contact, een gezicht in de markt waar men te allen tijde terecht kan, iemand die weet wat er speelt in de markt en bij de klant. bereid zijn om goed naar ze te luisteren, waarna je ze de perfecte
oplossing kan aanbieden. Dat levert Chalet Group door de klant de juiste huisvesting op maat te leveren en zo te ondersteunen bij het succesvol ondernemen. Samen gaan we het doen!”

 

http://www.chaletgroup.nl/media/2569/20140903-persbericht-mello.pdf

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?