Bestseller sluit huurovereenkomst met Spaces aan de Vijzelstraat te Amsterdam

0

Bestseller E-COMMERCE heeft een huurovereenkomst gesloten met Spaces. De overeenkomst betreft de huur van circa 2.000 m² kantoorruimte bij Spaces aan de Vijzelstraat 68-78 in Amsterdam.

Spaces biedt kantoorruimtes, werkplekken en meeting rooms in een creatieve en professionele omgeving. Spaces heeft locaties in Amsterdam aan de Zuidas, Herengracht en Vijzelstraat en is gevestigd in Den Haag.

Bestseller A / S is een familiebedrijf gevestigd in Denemarken. Het bedrijf werd opgericht in 1975 en heeft 11 merken. Bestseller verkoopt haar producten in het grootste deel van Europa, Midden Oosten, Canada, India en wereldwijd via e-commerce. Het bedrijf heeft meer dan 3.000 winkels in 38 markten en haar producten worden verkocht in ongeveer 12.000 multi-brand warenhuizen in 53 landen wereldwijd. Bestseller E-COMMERCE ondersteunt Bestseller in de e-commerce activiteiten in een gezamenlijk platform en werkt in een open, dynamische en internationale wereld.

JLL adviseerde Bestseller E-COMMERCE bij de aanhuur van de locatie.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/688/bestseller-sluit-huurovereenkomst-met-spaces

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?