Axa Meubelen huurt winkelruimte in Breda

0

Axa Meubelen heeft een huurovereenkomst gesloten voor de winkelruimte aan de Konijnenberg 6 in Breda. Het gaat om circa 1.950 m² winkelruimte (PDV) die vanaf het vierde kwartaal 2014 in gebruik wordt genomen voor de showroomverkoop van meubelen. Tot die tijd zal Axa Meubelen de winkelruimte volledig afbouwen conform de nieuwe winkelformule.

Axa Meubelen was voorheen gevestigd aan de Boschstraat in het centrum van Breda. Met deze verhuizing speelt Axa Meubelen in op de trend van schaalvergroting en meubelverkoop vanuit een goed bereikbare locatie.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/axa-meubelen-huurt-winkelruimte-in-breda?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?