Delta Lloyd verkoopt monumentaal winkelpand in Arnhem aan Engelsing Beleggingen

0

Delta Lloyd Vastgoed Winkels B.V. heeft het monumentale winkelpand met bovengelegen woningen (6), gelegen in het centrum van Arnhem, verkocht aan Engelsing Beleggingen Winkels B.V.. De winkels zijn langjarig verhuurd aan La Ligna, Lensen Tabak en Subway.

Het sfeervolle pand is gelegen op de hoek Jansstraat en het Willemsplein, in het kernwinkelgebied van Arnhem en tevens nabij centraal station Arnhem. Hierdoor profiteert dit object van de hoge passantenstroom.

JLL heeft, samen met Houthoff Buruma, Delta Lloyd begeleid bij de verkoop. Dirkzwager trad op als adviseur van Engelsing Beleggingen.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/687/delta-lloyd-verkoopt-monumentaal-winkelpand-in-arnhem-aan-engelsing-beleggingen

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?