Nieuwe winkel C&A in ’t Loon geopend

0

NSI N.V. (NSI) meldt dat weer een belangrijke mijlpaal in de herbouw van winkelcentrum ’t Loon is gerealiseerd. Vandaag is het nieuw gebouwde deel van de C&A winkel voor het publiek geopend, nadat de casco nieuwbouw (circa 2.500 m2) volgens planning in juni 2014 was opgeleverd. De komende maanden zal het bestaande deel van de winkel worden verbouwd en worden samengevoegd met het nieuwbouwdeel, waarna het totale winkeloppervlakte circa 4.000 m2zal bedragen. Na de casco oplevering eind 2014 zal C&A het geheel inrichten op basis van het nieuwste C&A winkelconcept. De opening van de geheel nieuwe C&A winkel zal naar verwachting begin maart 2015 plaatsvinden.

Alica van der Duin, Directeur Retail van NSI licht toe: “Wij zijn ontzettend trots op het resultaat van de gerealiseerde nieuwbouw. Met de herbouw hadden wij de ambitie om ’t Loon opnieuw op de kaart te zetten. De prachtige nieuwe pui van de nieuwe C&A winkel en de nieuwe entree van het winkelcentrum geven een krachtige invulling aan die ambitie. Samen met C&A en alle andere winkeliers werken we met grote inzet en enthousiasme aan de voltooiing van de herbouw van ’t Loon en de ‘grande opening’ van de totaal vernieuwde C&A winkel in het voorjaar van 2015.”

 

http://www.nsi.nl/news/view/id/270/title/nieuwe-winkel-ca-in-t-loon-geopend

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?