Kees Beuving en Roel Wijmenga nieuwe commissarissen Bouwinvest

0

Jacques van Ek, voorzitter RvC: ‘Wij zijn blij met de komst van Kees Beuving en Roel Wijmenga. Zij brengen beiden een schat aan kennis met zich mee. Hun bestuurlijke ervaring en hun financiële achtergrond zijn een welkome aanvulling in onze RvC’.

De heren drs. C.J. (Kees) Beuving en dr. R. Th. (Roel) Wijmenga zijn benoemd tot leden van de Raad van Commissarissen van Bouwinvest REIM.

Met de toetreding van beide heren bestaat de RvC uit vijf leden. De heer Beuving, die op 22 augustus 2014 is toegetreden, heeft een langdurige bancaire achtergrond. Tot 2012 is hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Friesland Bank geweest, daarvoor heeft hij jarenlang diverse functies in de Raad van Bestuur van Fortis Bank Nederland vervuld, waaronder voorzitter van 2002 tot 2006.

De heer Wijmenga treedt per 1 oktober toe en heeft een achtergrond in de verzekeringswereld. Hij heeft diverse financieel bestuurlijke functies vervuld bij onder andere AMEV, Interpolis en Eureko/Achmea. In zijn laatste functie was hij CFO bij ASR Verzekeringen.

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid van de directie van Bouwinvest en op de algemene gang van zaken van de vennootschap. Met de benoeming van de heren Beuving en Wijmenga bestaat de Raad van Commissarissen van Bouwinvest uit de volgende personen:

De heer drs. J.C. van Ek, voorzitter
Mevrouw drs. M. Sint, vice-voorzitter
De heer J.H.W.R. van der Vlist
De heer drs. C.J. Beuving
De heer dr. R.Th.Wijmenga

 

http://update.bouwinvest.nl/kees-beuving-en-roel-wijmenga-nieuwe-commissarissen/

Share.

Leave A Reply