Hogeschool Rotterdam sluit nieuwe huurovereenkomst aan het Vasteland

0

Hogeschool Rotterdam en NSI Kantoren B.V. hebben overeenstemming bereikt over het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst voor het Vasteland 78 in Rotterdam. Totaal huurt de Hogeschool Rotterdam 969 m² op de 5e verdieping.

Hogeschool Rotterdam is een dynamische kennisonderneming voor hoger beroepsonderwijs. Negentig opleidingen, verspreid over diverse locaties in de stad, in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT. Deze ruimte zal worden gebruikt door opleidingen van het kunstonderwijs.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens Hogeschool Rotterdam.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/686/hogeschool-rotterdam-sluit-nieuwe-huurovereenkomst-aan-het-vasteland

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?