CTG breidt wederom uit op Distriport Benelux

0

Onlangs hebben ProDelta en CTG overeenstemming bereikt over 1.885 m² bedrijfsruimte, 420 m² kantoorruimte en 340 m² entresolvloer op Distriport Benelux. CTG zal deze ruimte per 1 september betrekken.

CTG is vanaf 2000 actief in de afhandeling van groupage containers. Sinds enkele jaren verzorgen zij ook de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. Dit is zowel operationeel als administratief erg arbeidsintensief, maar met een team van gespecialiseerde medewerkers behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste groupage import- en exportcontainer afhandelaars van Nederland.

“Van begin af aan hebben wij vertrouwen gehad in het ondernemerschap van CTG. Ik weet nog goed dat CTG zich in 2006 meldde voor ons nieuwbouw project op Distriport Benelux. CTG wilde hier graag 7.120 m² bedrijfsruimte huren. Nog geen twee maanden later meldde CTG zich wederom voor de resterende 4.000 m².”

“Inmiddels huurt CTG ook 6.500 m² verhard terrein en drie units op het noordelijke terrein van Distriport Benelux. Hiermee is CTG uitgegroeid tot één van grootste huurders en daardoor een belangrijke partner.” Aldus Frank van Dijk, Directeur Vastgoed bij ProDelta.

 

http://www.prodelta.nl/index.php?navid=11&id=1152&pagenum=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?