Damrak 49 in Amsterdam is verhuurd aan Pop Cult

0

Pop Cult heeft het winkelpand aan het Damrak 49 in Amsterdam gehuurd. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 280 m² verdeeld over twee bouwlagen. Deze toplocatie heeft circa 37.300 passanten op een gemiddelde zaterdagmiddag.

Door de komst van onder andere Primark en ‘Project 1012’ dat de gemeente is gestart om het gebied te transformeren, krijgt het Damrak een boost. Zowel nationale als internationale retailers hebben zich gevestigd op het Damrak waaronder SubZero, Etnies, Starbucks, New York Pizza en Big Bazar.

De eigenaar, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door Kroese & Paternotte en DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/damrak-49-in-amsterdam-is-verhuurd-aan-yourbrands?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?