Feestelijke start bouw Harbour Village

0

Dinsdag 26 augustus heeft René van Hemert, wethouder van economie, citymarketing en toerisme, verkeer en vervoer, sport en maatschappelijk vastgoed van de gemeente Rijswijk de eerste paal geslagen voor Harbour Village.

Dit project van Heembouw Ontwikkeling bestaat uit 15 kleinschalige bedrijfsruimten en wordt gerealiseerd op een van de mooiste en leukste bedrijfslocaties van de Haagse regio. Direct aan het vaarwater van de Rijswijkse haven en grenzend aan het oude centrum van Rijswijk. De oplevering is in het eerste kwartaal van 2015.

In Harbour Village zullen zich vooral lokale bedrijven vestigen. Zo kocht Studio Ribberink, actief op het gebied van ontwerp en productie van autoreclame, belettering, bewegwijzering, standbouw, full colour posters en spandoeken, onlangs 2 units in Harbour Village. Ook Ter Horst schoonmaakdiensten uit Rijswijk besloot recent zich in Harbour Village te vestigen.

Voor ondernemers die net als Studio Ribberink en Ter Horst Schoonmaakdiensten in het eerste kwartaal van 2015 hun nieuwe bedrijfsruimte willen betrekken, is er nog een viertal units beschikbaar. Koopsommen vanaf € 115.000,- v.o.n. In september start de verkoop van fase 2 van Harbour Village.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/feestelijke-start-bouw-harbour-village.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?