Veilingvolgorde benzinestations bekend

0

Het Rijksvastgoedbedrijf veilt voor de twaalfde keer de huurrechten van benzinestations langs rijkswegen op 10 september 2014. Dit keer gaat het om zeven stations. Via een loting op het notariskantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn op 26 augustus 2014 is de veilingvolgorde van de stations bepaald.

1. Locatie Witte Molen

‘Witte Molen’ is gelegen aan de westzijde van de rijksweg A28 ter hoogte van hectometerpaal 193.3 in de gemeente Haren (provincie Groningen).

2. Locatie De Voetpomp

‘De Voetpomp’ is gelegen aan de zuidzijde van de rijksweg A58 ter hoogte van hectometerpaal 132.4 in de gemeente Reimerswaal (provincie Zeeland).

3. Locatie Bloemheuvel

‘Bloemheuvel’ is gelegen aan de zuidzijde van de rijksweg A12 ter hoogte van hectometerpaal 85.2 in de gemeente Woudenberg (provincie Utrecht).

4. Locatie Oudenhorst

‘Oudenhorst’ is gelegen aan de noordzijde van de rijksweg A12 ter hoogte van hectometerpaal 85.4 in de gemeente Woudenberg (provincie Utrecht).

5. Locatie Lageveen

‘Lageveen’ is gelegen aan de zuidzijde van de rijksweg A28 ter hoogte van hectometerpaal 126.5 in de gemeente De Wolden (provincie Drenthe).

6. Locatie Sandelingen oz

‘Sandelingen oz’ is gelegen aan de oostzijde van de rijksweg A16 ter hoogte van hectometerpaal 30.5 in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht (provincie Zuid-Holland).

7. Locatie Sandelingen wz

‘Sandelingen wz’ is gelegen aan de westzijde van de rijksweg A16 ter hoogte van hectometerpaal 30.0 in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht (provincie Zuid-Holland).

 

http://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/actueel/nieuws/2014/08/26/veilingvolgorde-benzinestations-bekend

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?