Cupcakechic Dutch Urban Bakery huurt winkelruimte in Koopgoot Rotterdam

0

Cupcakechic Dutch Urban Bakery heeft met CBRE Global Investors een huurovereenkomst voor 10 jaar gesloten. De overeenkomst heeft betrekking op 50 m² winkelruimte aan de Beurstraverse 178 te Rotterdam en biedt een goede aanvulling op het aanwezige winkelaanbod in de Koopgoot.

Sinds de oprichting van de cupcakery in mei 2010, is dit de 3e vestiging waar Cupcakechic Dutch Urban Bakery verse cupcakes, cakes en cookies met meer dan 112 smaken aan de man brengt. Naast de vestigingen in Rotterdam, Den Haag en op Schiphol heeft Cupcakechic Dutch Urban Bakery de ambitie om de komende tijd meer vestigingen op A1 locaties in Nederland en Europa te openen. Colliers International adviseert Cupcakechic Dutch Urban Bakery exclusief met de aanhuur van nieuwe winkels in Nederland en Europa.

Cushman & Wakefield adviseerde CBRE GI bij de transactie in de Koopgoot. Colliers International heeft Cupcakechic Dutch Urban Bakery bij de aanhuur begeleid.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2014/19-08-2014-cupcakechic

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?