Metropolis Vastgoed koopt kantorencomplex in Eindhoven

0

Metropolis Vastgoed heeft het kantorencomplex aan de Beemdstraat 1 en 1A-E in Eindhoven gekocht van een particulier belegger. De koper behoort tot een private vastgoedportefeuille die zich richt op commercieel vastgoed in de regio Eindhoven.

Het complex, gebouwd in 1992, bestaat uit twee met elkaar verbonden gebouwen en een parkeergarage. In 2001 is aan de oostzijde een nieuwer deel aangebouwd. Het pand bestaat uit 7.021 m² verhuurbaar vloeroppervlak, verdeeld over zes verdiepingen. De garage heeft 180 parkeerplaatsen. Naast de reguliere verhuur, wordt er ook flexibele huur aangeboden door middel van het Nanoos concept. In totaal is er voor bijna 85% verhuurd.

Het kantorencomplex maakt deel uit van De Hurk, het grootste bedrijventerrein van Eindhoven, dat plaats biedt aan meer dan 300 organisaties. Het complex ligt op een strategische locatie aan de Beemdstraat, een belangrijke verbindingsweg tussen het centrum van Eindhoven en het snelwegennet A2/N2.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft de verkoper op commercieel gebied begeleid bij deze transactie. AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs adviseerde de verkoper op juridisch gebied. Koper Metropolis Vastgoed b.v. is begeleid door asset-manager Profinn.

Bron.

Share.

Comments are closed.