Restaurant Slagerij de Beurs opent deuren nabij Rembrandtplein

0

Op 10 juni heeft Restaurant Slagerij de Beurs haar deuren geopend in de Amstelstraat 9 in Amsterdam. Ze huren daarbij 339 m² op steenworp afstand van het Rembrandtplein. Het eerdere pop-up restaurant Choucrouterie heeft plaatsgemaakt voor het nieuwe concept.

Restaurant Slagerij de Beurs is een ode aan de familieslagerij de Beurs. Chef Timo de Beurs zal generaties aan kennis meenemen naar het nieuwe concept. Het restaurant draait om simpele authentieke gerechten geserveerd op hoog niveau. Het menu is geïnspireerd door de Engelse keuken en Franse brasserie. Daarbij wordt waar mogelijk lokaal en biologisch geproduceerd.

Het restaurant is een concept waarbij de Amsterdammer zich thuis voelt. Eigenaar Ard Muntjewerf vertelt daarover: “De sfeer die we met Slagerij de Beurs willen uitdragen is het best te vergelijken met die van de betere bruine kroeg. Een grapje en persoonlijk contact vormen de basis.”
De nieuwe horecagelegenheid is te vinden in het stadscentrum van Amsterdam, nabij uitgaansgebied Rembrandtplein. Ze worden in de Amstelstraat en omgeving vergezeld door bekende horecaconcepten zoals Graphite, Salsa Shop, Starbucks, Shabu Shabu en Wagamama.

Wiert Jan Siefkes, Associate Director Food & Beverage bij Colliers: “Slagerij de Beurs is een waardevolle aanvulling op de reeds bestaande horeca zaken en die ook weer de Amsterdammer naar de Amstelstraat zal gaan trekken!”

Colliers Food & Beverage adviseerde verhuurder Eden Hotel Group.

Bron.

Share.

Comments are closed.