Heimstaden tekent huurovereenkomst voor regiovestiging in Eindhoven

0

Heimstaden Nederland opent 1 juli 2020 een regiokantoor in het Eindhovense stadseel Gestel, vlakbij het centrum van de stad. De van oorsprong Scandinavische woningverhuurder tekende daartoe onlangs een huurovereenkomst. Vanuit de vestiging gaat Heimstaden zijn klanten in Noord-Brabant bedienen.

De opening van het regiokantoor is onderdeel van Heimstadens plannen om het volledige verhuurproces in huis te halen. Na de vorige week aangekondigde uitbreiding met ruim 2.000 woningen, bezit de woningverhuurder ongeveer 12.600 woningen in Nederland. De organisatie gaat de huurders van het overgrote merendeel van die woningen in het komende jaar zelf bedienen, vanuit verschillende regiokantoren verspreid door het land.

Sterke, lokale aanwezigheid
De Eindhovense vestiging zal uiteindelijk huurders in ruim 1.100 woningen bedienen. Deze huizen en appartementen bevinden zich verspreid door Noord-Brabant, met sterke concentraties in Eindhoven, Breda en Den Bosch.

“We hebben onszelf ambitieuze doelen gesteld op het gebied van klanttevredenheid, we willen de vriendelijkste woningverhuurder van Nederland worden,” zegt Wim den Breejen, head of operations van Heimstaden Nederland. “Om dat doel te bereiken, moeten we beschikbaar, dienstbaar en zeker ook zichtbaar moeten zijn voor onze huurders. En is het dus belangrijk om een sterke, lokale aanwezigheid te hebben in Noord-Brabant.”

Eerste aanspreekpunt
In Eindhoven komen op den duur zo’n tien mensen te werken. Het kantoor wordt de thuisbasis voor onder andere de locatiemanagers. Zij zullen voor veel verhuurders als eerste aanspreekpunt fungeren, en worden ervoor verantwoordelijk dat complexen goed worden onderhouden. Daarnaast gaan ook de verhuurmakelaars van Heimstaden vanuit de regiovestiging aan de slag.

Heimstaden vestigt zijn Eindhovense regiokantoor aan de Hoogstraat 265. Dit is het derde Nederlandse Heimstaden-kantoor waarvan de precieze locatie bekend wordt. Eerder deze week opende de woningverhuurder een regiokantoor in Rotterdam. Op zijn Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam werd ook al een regiokantoor ingericht. Later dit jaar volgen vestigingen in Arnhem en Heerlen.

Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting heeft de eigenaar van het pand begeleid bij de verhuur van het kantoor.

Share.

Comments are closed.