Vijf nieuwe medewerkers voor Heimstaden

0

Heimstaden Nederland breidt uit met vijf nieuwe medewerkers: Fabe Bosboom, Tom Snoek, Rick Terlouw, Marieke Gefferie en Lucy Mulder. Zij gaan aan de slag in diverse functies:

• Fabe Bosboom werkte hiervoor bij Rochdale en is de nieuwe teamleider klantcontactcentrum van Heimstaden Nederland.
• Rick Terlouw komt bij Holland Property Group vandaan, en is de eerste verhuurmakelaar voor het binnenkort te openen Heimstaden-regiokantoor in Rotterdam.
• Tom Snoek maakt de overstap van Newomij om bij Heimstaden aan de slag te gaan als real estate manager HOA.
• Marieke Gefferie werkte hiervoor bij VvE Beheer Groep. Bij Heimstaden Nederland is ze de nieuwe senior contract manager.
• Lucy Mulder maakt de overstap van ENTRPNR. Zij versterkt de finance-afdeling van Heimstaden als medewerker crediteuren.

Beschikbaar, zichtbaar en dienstbaar
De van oorsprong Scandinavische woningverhuurder verwacht zijn personeelsbestand in de komende tijd daarnaast fors verder uit te breiden. Het bedrijf gaat het verhuurproces en het beheer van zijn woningen grotendeels zelf uitvoeren. In aanvulling op zijn bestaande kantoor in Amsterdam, opent Heimstaden de komende maanden daarom vier additionele kantoren.

“Wij willen de vriendelijkste woningverhuurder van Europa worden, wat betekent dat we beschikbaar, zichtbaar en dienstbaar moeten zijn voor onze huurders”, zegt Wim den Breejen, head of operations van Heimstaden Nederland. “We zijn druk bezig de daarvoor benodigde organisatie op te bouwen, en zijn blij dat we met de aanstelling van deze vijf medewerkers weer een flinke stap zetten in de goede richting.”

Recruitment

Op 1 april 2020 opent Heimstaden zijn eerste additionele Nederlandse regiokantoor, in Rotterdam. Op Heimstadens vestiging in Amsterdam, die dienstdoet als hoofdkantoor voor Nederland, zal per 1 april ook een regiokantoor worden ingericht. Drie maanden later, op 1 juli, volgen vestigingen in Eindhoven, Arnhem en Heerlen.

Voor alle vestigingen is Heimstaden nu en in de nabije toekomst op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Geïnteresseerden kunnen het actuele vacatureaanbod bekijken op heimstaden.nl/kom-bij-ons-werken. Daar kunnen ze ook terecht voor een open sollicitatie.

Share.

Comments are closed.