MN en Heembouw tekenen realisatieovereenkomst nieuwbouwproject Let’s Go West Schiedam

0

Pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN heeft namens opdrachtgever Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) de koop- en realisatieovereenkomst voor het project Let’s Go West te Schiedam ondertekend met Heembouw Wonen uit Roelofarendsveen. Met het ondertekenen van de overeenkomst is ook de aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend.

Het nieuwbouwproject Let’s Go West bestaat totaal uit 149 hoogwaardige appartementen, 3 commerciële ruimten en een overdekte stallingsgarage. 30 appartementen zijn beschikbaar voor de verkoop, de 119 vrije sector huurappartementen en de commerciële ruimten worden gerealiseerd voor PMT. De huurappartementen hebben allen een oppervlakte van circa 90 m².

De appartementen in het gebouw zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Het bijzondere van dit prachtige complex is de integratie van beplanting in de gevels en balkons. Zo draagt dit gebouw ook een steentje bij aan het vergroenen van de omgeving. Het markante gebouw ligt tegenover de dynamische Wiltonhaven en kijkt uit over de rivier de Nieuwe Maas. De bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer is zeer goed: de afslag A4 Amsterdam-Antwerpen is nabij evenals metrostation Vijfsluizen en de watertaxi. Het centrum van Rotterdam ligt op 12 metrominuten, het historische centrum Schiedam ligt op 12 fietsminuten.

Verwacht wordt dat, na het verkrijgen van de omgevingsvergunning, in de zomer van 2020 met de bouw kan worden gestart.

Met de verkoop van de 30 koopappartementen, welke gelegen zijn op de bovenste drie verdiepingen van elk gebouw, zal Heembouw 11 maart starten.

Bron.

Share.

Comments are closed.