Commerciële plint gebouw Xavier Zuidas volledig verhuurd

0

IEF Real Estate Services heeft de laatste winkelunit van de commerciële plint van het gebouw ‘Xavier’ aan de Gustav Mahlerlaan verhuurd aan de optiekwinkel XO Optics. Met deze transactie zijn de commerciële ruimten in de plint van gebouw Xavier volledig verhuurd. De commerciële ruimten zijn in Q2 2019 opgeleverd door Zuidschans C.V. als onderdeel van het woongebouw Xavier op de Zuidas. De winkels variëren in grootte van circa 50 m² tot circa 100 m² en zijn verhuurd aan Leonidas, BACK Food, XO Optics en Noë Boulangerie. Alle winkels beschikken over energielabel A.

De nieuwe huurders hebben voor deze locatie gekozen vanwege de zakelijke en internationale uitstraling van de Zuidas. De hoogwaardige concepten sluiten goed aan bij de groeiende behoefte van de verschillende doelgroepen en bezoekersmotieven in dit deel van de stad.

Leonidas is bekend van de selectie hoogwaardige Belgische chocolade. In de vestiging aan de Gustav Mahlerlaan wordt naast het assortiment van Leonidas ook ambachtelijk ijs verkocht. BACK combineert gezonde voeding met hoogwaardige verse ingrediënten. Naast take away biedt dit concept ook zitplaatsen aan waar gasten hun verse maaltijden kunnen nuttigen. XO Optics is een nieuwe toetreder binnen de optiekbrance. De opticien in het hogere segment is gespecialiseerd in oogzorg en gediplomeerde vakmensen verzorgen uitgebreid advies. De winkel aan de Gustav Mahlerlaan is de eerste winkel van dit luxe merk. Noe Boulangerie & Patisserie is een Franse biologische bakker. Het assortiment is rijk aan traditionele Franse recepten aangevuld met wisselende broden en patisserieën die door de eigen bakkers en banketbakkers worden samengesteld.

IEF werd bij de verhuur geadviseerd door Colliers International.

Bron.

Share.

Comments are closed.