Yays opent 53 serviced appartementen in het centrum van Den Haag

0

Yays heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor 53 serviced appartementen aan de Koninginnegracht in Den Haag. Het voormalige kantoorgebouw, nabij het Malieveld, zal gerenoveerd en verbouwd worden tot een Yays aparthotel en zal in het vierde kwartaal van 2020 worden geopend.

Yays heeft de ambitie om te groeien in Europa en is op zoek naar samenwerkingsverbanden met deskundige ontwikkelaars en investeerders in steden in heel Europa. Yays werkt nauw samen met gemeenten en ontwikkelaars om nieuwe stadsbuurten te ontsluiten en haar gasten zinvolle reiservaringen te geven. De stadsbuurt maakt deel uit van de Yays-ervaring en stimuleert de interactie tussen bezoekers en bewoners. Met het tekenen van Yays Koninginnegracht exploiteert Yays 7 vestigingen in 5 verschillende Europese steden.

Steven Smit, CIDO van Yays, zegt: “Elke Europese stad verdient een Yays! We zijn erg blij om te openen in de stad Den Haag, een stad met een sterke vrijetijds- en zakelijke vraag, die gasten aantrekt waar onze Yaysappartementen een uitstekende match voor zijn”.

Yays wordt gevestigd aan de Koninginnegracht bij het Malieveld op een steenworp afstand van het centraal station met directe verbindingen naar het Scheveningse strand, het wereldforum en andere plekken die de zakelijke vraag stimuleren. Het aparthotel zal beschikken over 53 serviceappartementen die geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Yays Koninginnegracht is het 6e pand dat in de Benelux is getekend en zal in Q4 2020 worden geopend, nog voor de opening van Yays Antwerpen in 2021. De ontwikkelaar koos Yays als een betrouwbare partner voor zijn onderscheidende product dat geschikt is voor vrijetijds- en zakelijke gasten en hen een unieke en gedenkwaardige ervaring biedt door het volledige potentieel van de stadsbuurt te benutten.

Peter Heule, CEO van Yays, voegt hieraan toe: “We voelen ons vereerd om dit kantoorgebouw een ‘nieuw leven’ te geven met Yays. Zo willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Den Haag. We kijken er naar uit om de eerste gasten te verwelkomen en hen deze unieke toegang tot de stad te bieden”.

Yays Concierged Boutique Apartments
Yays is de plek waar reizigers zich een local voelen – met een beetje hulp van hun Yays Conciërge, en de Yays Neighourhood Guide op zak. De Yays-gasten durven anders te reizen: ze laten het platgetreden toeristische pad achter zich ten gunste van een échte stadsverkenning. Ga met hen mee om de meest verrassende en authentieke stadsbuurten van Europa te ontsluiten, kruip onder de huid van de stad en kom daarbij in aanraking met iets – of iemand – unieks. Ontdek de stad op de Yays-manier en maak herinneringen waar je om zult glimlachen.

Yays beheert serviced appartementen, verspreid over 7 locaties in Europa. In de nabije toekomst zal Yays locaties openen in Parijs, Antwerpen en Den Haag, naast de bestaande portefeuille in Amsterdam en Barcelona.

Yays Concierged Boutique Apartments is in 2014 gelanceerd door Short Stay Group, gezamenlijk een van de grootste aanbieders van serviced appartementen in Europa.

Share.

Comments are closed.