MVGM en JLL bundelen krachten door eerste integratie van property management activiteiten

0

Onlangs startte het Nederlandse JLL team met 35 property management medewerkers onder de vlag van MVGM vanuit het MVGM kantoor aan de Rotterdamse Bahialaan.

Begin juli kondigden MVGM en JLL de overname van de Europese vastgoedbeheer activiteiten aan. Door de overname van 540 medewerkers in 10 Europese landen creëert MVGM een top 5 positie in Europa in vastgoedbeheer. Sinds de aankondiging van de transactie werken MVGM en JLL nauw samen om een geruisloze overdracht voor de klanten en medewerkers voor te bereiden.

GERUISLOZE OVERDRACHT VAN PROPERTY MANAGEMENT
De portefeuille die MVGM overneemt omvat 1 miljoen m2 aan bedrijfsmatig onroerend goed in Nederland waaronder het toonaangevende Piet Hein Building in Amsterdam en Brug & Kade in Rotterdam. De opdrachtgevers worden geadviseerd door dezelfde property managers waarmee zij momenteel samenwerken.

Michiel IJzerman, directeur van MVGM Winkels en MVGM Kantoren “De integratie van de property management activiteiten van JLL in onze organisatie is geweldig nieuws voor onze Nederlandse klanten. We verwelkomen onze nieuwe collega’s in ons kantoor in Rotterdam en kijken er naar uit om samen onze klanten te bedienen.”

GROEI VAN VASTGOEDBEHEER ACTIVITEITEN
MVGM heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt door de overnames van Nederlandse vastgoedbeheerders Actys en Verwey Vastgoed en het Duitse PropertyFirst. Door de overname van de vastgoedbeheer activiteiten van JLL, krijgt MVGM naast de uitbreiding in Nederland en Duitsland toegang tot acht additionele landen: Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Polen, Tsjechië, Roemenië en Slowakije.

JLL EN MVGM ALLIANCE PARTNERSHIP
JLL blijft intensief samenwerken met MVGM middels een alliance partnership waardoor opdrachtgevers profiteren van beide gespecialiseerde teams.

Share.

Comments are closed.