REALHUB: een nieuw samenwerkingsverband van vastgoedspecialisten

0

Getting things done better and faster
In de dynamische vastgoedwereld wordt time-to-market belangrijker. Daarnaast komt het vaker voor dat verschillende disciplines moeten samenwerken op een vastgoedvraagstuk. De uitdaging ontstaat om die bedrijven soepel te laten samenwerken. REALHUB is een multidisciplinair samenwerkingsverband van vastgoedspecialisten die op deze ontwikkeling inspringen.

Levensloop bestendig vastgoed
De aangesloten bedrijven werken nauw samen op uiteenlopende projecten en komen regelmatig samen om kennis te delen en cases te bespreken. Hierdoor kunnen opdrachtgevers beter worden geholpen met goede, proactieve adviezen en het realiseren van oplossingen gedurende de hele levensloop van vastgoed. Waar gewenst heeft u één REALHUB aanspreekpunt die de samenwerking van partijen op uw uitdagende vastgoedvraagstuk waarborgt. REALHUB is een club van denkers die doen: dan ben je dus sneller én kom je verder.

Veelzijdige vastgoed dienstverlening
Een greep uit de expertise van de REALHUB members: projectverkenning, huuradvies, big data analyse, verduurzaming, vastgoedmarketing, online verhuur, technisch projectmanagement, marktrapporten, media campagnes, service concepten en expat huisvesting.

REALHUB members
Brightlot, Builtics, HelloHousing, HISA, ParkPNP, StudioNAS, The James Company, Watson + Holmes en Wooove vormen gezamenlijk de REALHUB.

Ontmoet de REALHUB members dinsdag 4 juni tijdens de officiële lancering van het samenwerkingsverband REALHUB op de openingsdag van de PROVADA 2019 in de RAI op de stand van MVGM in hal 10, stand 15. De REALHUB members werken nauw samen met MVGM.

Share.

Comments are closed.