ARC stelt Savills aan voor beheer logistieke panden in Oss en Tilburg

0

Namens Mitsubishi Estate Company en ARC Real Estate Partners is Savills aangesteld voor het property management van twee distributiecentra in logistieke hotspots Oss en Tilburg.

Oss
Het pand op bedrijventerrein ‘De Geer’ in Oss en heeft een totaal vloeroppervlakte van 51.180 m², inclusief 316 m² ADR en 1.522 m² kantoorruimte. Huurder is XPO Logistics, een top tien wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. Savills verzorgt het technisch en financieel beheer.

Multi-tenant distributiecentrum
Het tweede pand dat Savills in opdracht van ARC Real Estate Partners beheert is gevestigd op het industriepark Vossenberg in Tilburg. Het complex bestaat uit circa 15.375 m² opslagruimte, 4.080 m² kantoorruimte en 1.600 m² showroom. Het distributiecentrum wordt verhuurd aan Saint Gobain, Enexis en Nokia.

Abe Jongbloed, Director Property Management bij Savills, licht toe: “De logistieke vastgoedmarkt is booming, dit zien we natuurlijk in het aantal transacties en ontwikkelingen, maar wij zien het ook in de toename van het aantal beheeropdrachten. Over het beheer van logistiek vastgoed lees je weinig, terwijl dit toch echt een heel andere aanpak vereist dan het beheer van kantoorgebouwen. Slecht beheer van logistiek vastgoed leidt voor deze gebruikers direct tot productieverlies en daarmee omzetverlies. Met deze beheeropdracht breiden wij onze bestaande portefeuille in de logistieke hotpots van Nederland verder uit, en versterken wij onze expertise in deze sector.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?