Aan de Stegge Twello realiseert nieuwe woonwinkel Loods 5 in Duiven

0

Op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven realiseert Aan de Stegge Twello een nieuwe vestiging voor woonwinkel Loods 5.

19.500 m² woonwinkel
De nieuwbouw bestaat uit een woonwinkel van twee verdiepingen van in totaal 19.500 m² met daaronder op maaiveld ruimte voor ca. 500 parkeerplaatsen. De woonwinkel is straks direct zichtbaar vanaf de snelweg A12. Het betreft de vijfde locatie voor woonwinkel Loods 5. In 2015 realiseerde Aan de Stegge Twello een nieuwe woonwinkel voor Loods 5 in Amersfoort en op dit moment bouwen zij een vestiging in Maastricht.

Samenwerking
Naast het plan voor de nieuwbouw heeft Aan de Stegge Twello ook de ondersteuning en begeleiding van het vergunningstraject voor de nieuwbouw verzorgd. De transparante werkwijze gaf Loods 5 vooraf duidelijkheid over de planning en bouwkosten.

De bouw start in maart en de oplevering staat gepland voor december 2019.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?