Logistiek complex van 18.800 m² verhuurd in Vianen

0

Vastgoedvermogensbeheerder Delin Capital Asset Management heeft recent een langjarige huurovereenkomst gesloten met CB voor 18.800 m² warehouse in het logistieke complex gelegen aan de Laanakkerweg 14-16 in Vianen.

Laanakkerweg 14-16 betreft een bestaand modern logistiek complex, gelegen op bedrijvenpark De Biezen in Vianen. CB heeft voor de uitbreiding van haar logistieke activiteiten specifiek gekozen voor deze locatie vanwege de gunstige ligging in het land, moderne uitstraling van het complex en de directe beschikbaarheid.

Met de verhuur aan CB is het totale complex van 37.600 m² volledig verhuurd. De overige unit is eerder langjarig verhuurd aan een logistieke gebruiker.

JLL heeft de verhuurder, Delin Capital Asset Management, geadviseerd bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?