Winkelruimte aan de Augustijnenstraat 8 te Nijmegen verhuurd aan Swapfiets B.V.

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft bemiddeld in de verhuur van de winkelruimte gelegen aan Augustijnenstraat 8 te Nijmegen. Zij zijn er in geslaagd om een gerenommeerde partij te vinden welke het pand meerjarig zal gaan huren. De huurder is Swapfiets B.V., een partij die alom bekend is in de stad. Zij zullen het pand gaan gebruiken als uitgiftepunt van leenfietsen aan haar klanten.

De onderneming is in 2015 opgericht door drie studenten. Zij wilden in eerste instantie een bedrijf beginnen in wielrenfietsen. Op een middag zagen ze hoeveel studenten met lelijke, kapotte fietsen door de stad reden. Ze dachten: als iemand voor een redelijk maandbedrag een fatsoenlijke auto kan leasen, waarom dan geen fiets. De studenten kochten via Marktplaats 40 tweedehands fietsen en knapten die op. Die waren binnen no time weg en dus werden het er al gauw 150. De tweewielers zijn simpel en robuust, type omafiets en worden geleverd door Union. Op dit moment zit Swapfiets B.V. al door heel het land en kunnen studenten en overige particulieren in verschillende grote steden gebruik maken van hun diensten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?