Storefront helpt Jan Taminiau aan eerste pop-up winkel

0

Jan Taminiau, Nederland’s bekendste couturier, lanceert binnenkort zijn eerste ready-to-wear collectie, genaamd TAMINIAU. De collectie zal zowel online als in een tijdelijke winkel te koop zijn.

Storefront heeft geholpen met het vinden van de juiste locatie. Vanaf donderdag 7 maart zal deze collectie 2 maanden lang verkrijgbaar zijn in de tijdelijke TAMINIAU-flagshipstore op de Hobbemastraat 3 in Amsterdam.

‘Als ik over TAMINIAU spreek, spreek ik over de “wardrobe” die ik vrouwen wil aanbieden met essentiële stukken voor haar garderobe. Jarenlang heb ik couture looks ontworpen voor speciale gelegenheden, maar ik wil er nu ook bij zijn op de dagelijkse momenten van de vrouw,’ aldus Jan Taminiau in een persbericht over zijn eerste ready-to-wear collectie.

Naar verwachting zal de ontwerper gedurende het jaar ook andere steden aantikken om zijn creaties aan de rest van het land te tonen. Ook hier zal Storefront te hulp schieten bij de zoektocht naar de juiste winkelpanden.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?