LIS Logistics huurt bedrijfsruimte van Newomij

0

Op 1 februari jl. heeft Newomij LIS Logistics verwelkomd als nieuwe langjarige huurder van de Bolderweg 30, Almere voor de komende vijf jaar.

Voor LIS Logistics is dit de vierde locatie op het bedrijventerrein ‘De Vaart’ in Almere-Buiten. Het bedrijfspand bestaat uit circa 4.400 m² bedrijfshal met vier loadingdocks en circa 1.000 m² kantoorrruimte met een centrale receptie.

De verhuur is tot stand gekomen in samenwerking met Cushman & Wakefield.

Over LIS Logistics
LIS Logistics is een jonge, dynamische onderneming die zich sinds oktober 2007 richt op het verlenen van logistieke dienstverlening in de breedste zin van het woord. De kernactiviteit betreft het vervoeren en het plaatsen van hightech apparatuur. Al snel zijn de activiteiten uitgebreid door het aanbieden van Warehousing mogelijkheden. Value Added Services, Douaneactiviteiten, Projectmanagement en Expeditie. Zodoende zijn zij in staat om een logistiek totaalconcept aan te bieden, met het totale logistieke proces van de klant voor ogen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?