Janssoniuslaan 30 Utrecht verhuurd aan Ten Brinke Group

0

De kantoorruimte in het gebouw aan de Janssoniuslaan is onlangs verhuurd aan de Ten Brinke Group.

De Ten Brinke Group wil de komende jaren sterk gaan expanderen met zijn Nederlandse activiteiten als vastgoedontwikkelaar en bouwer.

In februari opent de Ten Brinke Group voor zijn activiteiten in het midden en westen van Nederland een centraal gelegen en goed bereikbare vestiging genaamd Ten Brinke Midden aan de Janssoniuslaan 30 te Utrecht. Recent is de Ten Brinke Group gestart met de verkoop van 29 appartementen van het project “de Schatkamer” in De Meern en is de Ten Brinke Group de transformatie aan het voorbereiden van het voormalig Postkantoor in Hilversum en de Ringersfabriek in Alkmaar. Ook heeft de Ten Brinke Group diverse plannen in uitvoering en ontwikkeling in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden en Utrecht.

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting heeft verhuurder bijgestaan bij het tot stand komen van de verhuur.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?