Bedrijfsruimte met kantoorruimte aan Goudwerf 3 te Beuningen (gld) verkocht

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft bemiddeld in de verkoop van de bedrijfsruimte met kantoor aan de Goudwerf 3 te Beuningen (gld), gelegen bij de ‘entree’ van bedrijventerrein “de Schoenaker”. Namens verkoper heeft Strijbosch Thunnissen het gehele verkoopproces succesvol mogen begeleiden. Verkoper (Van der Heijden Meubelen) heeft de locatie in gebruik gehad voor de opslag van meubelen.

Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie vanaf de doorgaande weg de Schoenaker en tegenover de vestiging van de Mc Donalds direct nabij de afrit van de A73. De bedrijfshal is aan meerdere zijden toegankelijk door middel van de diverse overheaddeuren.

Het object bestaat uit een bedrijfshal welke deels is gecompartimenteerd en kantoren over twee bouwlagen. In totaal is er ca. 4.752 m² VVO bedrijfs-/kantoorruimte in het object aanwezig.

De koper is K3 Delta B.V. welke de aankoop heeft verricht voor haar dochteronderneming BoutenGeotron B.V.. BoutenGeotron is een bundeling van twee bekende namen uit de markt. Boorbedrijf Geotron verzorgt milieutechnische- en geotechnische boringen, zowel op land als in de waterbodem. Bouten is gespecialiseerd in bijna alles wat met grondwater te maken heeft, zoals het infiltreren van hemelwater, bronbemaling, retourbemaling (DSI®), brandputten, dieper bodemonderzoek, bodembeschrijvingen, grondwatersanering, advies en begeleiding.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?