Urban Interest koopt Storq vastgoedportefeuille

0

Urban Interest koopt de ‘Storq Portefeuille Commercieel’ van Onderlinge ’s-Gravenhage. De vastgoedportefeuille is voor het overgrote deel gelegen in de regio Den Haag. Deze portefeuille kenmerkt zich door het authentieke karakter van de objecten waarvan meer dan de helft een bouwjaar hebben van begin twintigste eeuw.

De Storq portefeuille bestaat uit 5 kantoorvilla’s, 4 winkelcomplexen met bovengelegen woningen, een zorginstelling en 7 studentenwoningen. Een groot deel van de portefeuille bestaat uit monumentale panden. Het totale metrage van alle objecten is ca. 10.000 m². CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s-Gravenhage begeleid.

Krijn Taconis, Urban Interest: “wij zijn zeer verheugd met de aankoop van deze mooie vooroorlogse complexen. De Storq portefeuille is een mooie aanvulling op onze bestaande portefeuille. Urban Interest is continu bezig om haar portefeuille verder uit te breiden en staan dan ook open voor nieuwe proposities.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?