Storm Digital groeit en maakt ruimte voor Tomorrowmen

0

Het kantoorpand aan het Zuiderpark is jarenlang het domein geweest van Storm Digital, een bedrijf dat zich richt op digitale marketing. Het nest voor de stormvogels, pseudoniem voor alle medewerkers van Storm Digital, vroeg om uitbreiding en heeft dat gevonden aan het Gedempte Zuiderdiep.

Tomorrowmen, een van origine Gronings bedrijf dat zich inspant voor bedrijven in het verwerven van digitale ambities, heeft de sleutels van het oude nest van Storm Digital in ontvangst genomen en verworven tot de nieuwe ‘tomorrow mansion’. Het oude kantoor bevond zich letterlijk op steenworp afstand van het nieuwe kantoor. Het nieuwe pand is ruim 680 m² groot en is gelegen op loopafstand van de binnenstad en het Hoofdstation.

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars trad op namens de verkopers, Tijssen & Vos Strategisch Vastgoedmanagement namens de kopers.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?