Savills organiseert tweede editie van ‘The Real Business Course’ voor vastgoedstudenten

0

Savills neemt op 16 en 17 mei 2019 een groep ambitieuze studenten met interesse in een carrière in vastgoed mee naar haar hoofdkantoor in Londen voor de ‘The Real Business Course’. Tijdens de tweedaagse trip maken studenten kennis met hun toekomstige werkveld en krijgen zij een uniek kijkje in de keuken van een van werelds grootste vastgoeddienstverleners.

Annejet Remmelzwaal, Recruiter bij Savills in Nederland, licht toe: “Onze eerste business course vond plaats in oktober en was een enorm succes. Het is voor studenten erg lastig om vanuit de schoolbanken een goed beeld te krijgen van hun toekomstige werkveld. Bij Savills vinden wij het belangrijk om studenten hierbij te helpen, zodat ze de juiste keuze kunnen maken als ze straks zijn afgestudeerd. Met ‘The Real Business Course’ bieden wij studenten wegwijs op de vastgoedarbeidsmarkt en krijgen ze inzicht in de carrièremogelijkheden bij Savills. Naast het inhoudelijke programma, waaronder het werken aan een intensieve casus, is er ook ruim de tijd om onze collega’s op een informele manier te ontmoeten om zo een beter beeld te krijgen van onze bedrijfscultuur.”

‘The Real Business Course’ is een evenement speciaal gericht op studenten en is een jaarlijks terugkerend evenement van Savills. Aanmelden voor deze tweede editie kan tot 1 april 2019. Studenten met interesse kunnen voor meer informatie contact opnemen met Annejet Remmelzwaal via annejet.remmelzwaal@savills.nl.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?