Bouwinvest koopt winkelpanden in Tilburg

0

Het Bouwinvest Retail Fund heeft twee winkelpanden gekocht aan de Heuvelstraat in Tilburg van Wereldhave. Het betreft de Heuvelstraat 24 en Heuvelstraat 36-38.

“Deze aankoop past uitstekend binnen de Experience strategie van het fonds gericht op de top-15 grootste winkelsteden en drukste winkelstraten van Nederland”, aldus Collin Boelhouwer, Director Dutch Retail Investments bij Bouwinvest. “Tilburg is qua bevolkingsomvang de zesde stad van Nederland en de Heuvelstraat is daar de belangrijkste winkelstraat. Dankzij onze focus op dit soort binnenstedelijke winkelgebieden én buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen, presteerden wij voor onze investeerders de afgelopen vijf jaar structureel boven de benchmark.”

Het volledig gerenoveerde pand aan de Heuvelstraat 24 heeft een oppervlakte van circa 1200 m² en wordt door de HEMA gehuurd. De Heuvelstraat 36-38 is ongeveer 180 m² in oppervlakte en wordt gehuurd door Manfield.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?