Scheepswerf aan Handelsweg 55, 75, 75A en B te Nijmegen verkocht

0

De Gelria scheepswerf gelegen op het bedrijventerrein Oostkanaalhavens in Nijmegen is verkocht. De scheepswerf is momenteel nog in gebruik als een totaalwerf voor de (beroeps)binnenvaart en zal tot mei 2019 geëxploiteerd worden door de werkmaatschappij Shipyard Gelria van verkoper.

Shipyard Gelria zal na verkoop van de werf zijn activiteiten met de andere werkmaatschappij van verkoper, Shipyard Millingen gaan concentreren op de scheepswerf in Millingen aan de Rijn. Hier zijn momenteel plannen om op deze scheepswerf fors uit te breiden door deze samenvoeging.

De koper zal op het gekochte geen scheepswerf gaan exploiteren maar zal het gekochte ombouwen voor hun eigen bedrijfsactiviteiten.

Het verkochte aan de Handelsweg betreft een aan drie zijden watergebonden kavel van 37.790 m² met opstallen, waaronder een vrijstaand kantoorgebouw, diverse bedrijfshallen verspreid over het terrein en een bedrijfswoning.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis heeft samen met KroeseWevers accountants en adviseurs namens verkoper de transactie tot stand gebracht. Koper is in deze transactie geadviseerd door Beaufort Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?