2.000 m² kantoorruimte verhuurd in De Hoogt te Utrecht

0

Yard Internet, Stichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht (SBSU) en Solvo hebben ieder een langjarige huurovereenkomst voor kantoorruimte in De Hoogt aan de Beneluxlaan 2-6 in Utrecht.

De Hoogt is een woontoren met kantoorruimte op de onderste verdiepingen. In het eerste kwartaal van dit jaar is een grondige renovatie van de centrale entree en kantoren gepland. Het pand is goed bereikbaar met de auto door een directe aansluiting van de Beneluxlaan/Europalaan op de A2 en de A12. Het Centraal Station is snel bereikbaar met de tram, die voor de deur stopt. In de omgeving zijn verschillende voorzieningen, zoals horeca en winkels.

CBRE en Cushman & Wakefield adviseerden de verhuurder HighBrook Investors in collegiale samenwerking met Ans de Wijn bedrijfshuisvesting. Yard Internet werd bijgestaan door Nanning Boerma Vastgoed. Stichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht werd geadviseerd door Facilicom.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?