BAM Wonen levert eerste fase Bergh en Boszicht op in woonwijk Anna’s Hoeve in Hilversum

0

Samen met de toekomstige bewoners, wethouder Arno Scheepers van de gemeente Hilversum en Pim de Boer, directeur Noordwest bij BAM Wonen, is de eerste fase van het project Bergh en Boszicht in Hilversum feestelijk opgeleverd.

Het project Bergh en Boszicht, onderdeel van de wijk Anna’s Hoeve, bestaat uit zestien twee-onder-een-kapwoningen en twee woningen op vrije kavels. Er zijn twee woningtypes uit de BAM Wooncollectie gerealiseerd in karakteristieke Oudhollandse architectuur.

Wethouder Arno Scheepers: ‘De twee-onder-een-kapwoningen zijn een mooie toevoeging aan deze gemêleerde wijk. Ze liggen prachtig vlak bij de natuur. Daarnaast heeft Bergh en Boszicht de tweehonderdste woning in Anna’s Hoeve opgeleverd. Vanmorgen heb ik de bewoners gefeliciteerd. Hun woning blijft voor altijd herkenbaar als tweehonderdste woning in Anna’s Hoeve door de bijzondere tegel in de stoep. Met de oplevering van deze woningen zijn we ongeveer op de helft van de bouw van Anna’s Hoeve, een unieke mijlpaal voor deze diverse en duurzame wijk.’

Bergh en Boszicht ligt op het mooiste plekje in Anna’s Hoeve. De wijk, gelegen aan de rand van de stad, is volop in ontwikkeling en krijgt een parkachtige uitstraling met de voor Hilversum zo kenmerkende laanbomen. De wijk is omsloten door de prachtig ingerichte groenstrook van de Anthony Fokkerweg met veel speel- en sportmogelijkheden en de natuurgebieden Anna’s Hoeve en het Laarder Wasmeer.

Fase twee Bergh en Boszicht in ontwikkeling
Inmiddels is de ontwikkeling van Bergh en Boszicht fase twee in volle gang. In totaal worden in deze fase 21 gasloze woningen gerealiseerd. Met deze nieuwe ontwikkeling krijgt ook de zuidzijde van de wijk steeds meer vorm. Bergh en Boszicht fase twee omvat 21 grondgebonden woningen uit de BAM Wooncollectie, bestaande uit rijwoningen en tweekappers. De woonoppervlaktes variëren van ca. 130 m² tot 160 m². BAM Wonen levert alle woningen in dit project gasloos op. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2019.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?