Hans de Boer opent 15 editie PROVADA

0

De 15e editie van de vastgoedbeurs PROVADA wordt geopend door Hans de Boer, voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. Met als overkoepelend thema ‘Are we fit for the Future?’ zal hij aandacht vragen voor de vele grote uitdagingen die de komende periode op ons pad zullen komen.

Hans de Boer: “Nederland zit aan de max van onze capaciteit: woningmarkt, wegen, Schiphol, energienetwerk. De tijd is aangebroken om op een duurzame manier te investeren in de harde assets van ons land.”

Hans de Boer is sinds 2014 voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. De Boer (64) was ondernemer en commissaris en bouwde daarnaast de nodige ervaring op in de wereld van de (Haagse) lobby voor ondernemers. Hij was in de periode 1997-2003 voorzitter van MKB-Nederland. De laatste 10 jaar voor zijn benoeming bij VNO-NCW was Hans De Boer commissaris en adviseur bij diverse organisaties.

Als voorzitter van VNO-NCW is hij vice-voorzitter van de SER en co-voorzitter van de Stichting van der Arbeid. Hans de Boer studeerde economie (hoofdrichtingen econometrie en openbare financiën) aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

PROVADA
PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met een bijzonder breed programma vol topsprekers, trends & innovatie, biedt de beurs veel beleving. PROVADA heeft voor de 15e editie gekozen voor een prikkelende vraag ‘Are we fit for the Future?’. Momenteel zitten we middenin een hoogconjunctuur en is er alom positiviteit in de markt. We weten dat er een aantal strategische vraagstukken zijn die de toekomst van onze sector drastisch zullen beïnvloeden. Anticiperen we in deze drukke tijd wel voldoende op trends, regelgeving en innovaties die er op ons af komen? Het realiseren van een toekomstbestendige stad en samenleving vraagt immers vandaag al om fundamentele keuzen. Benieuwd hoe vastgoed vernieuwt? Volg PROVADA het hele jaar!

PROVADA vindt plaats op 4, 5 en 6 juni 2019 in de RAI Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?