Albert Heijn Biltstraat Utrecht heeft haar deuren geopend

0

Ontwikkelend belegger en supermarktexploitant BUN opende dinsdag 5 februari een nieuw Albert Heijn filiaal aan de Biltstraat in Utrecht. Met dit eerste filiaal in Utrecht komt het totaal aantal filialen van BUN op 21 verspreid door heel Nederland.

De stadswinkel is geopend op de locatie waar voorheen een biologische supermarkt onder de naam Superfair was gevestigd. Voor het verkrijgen van voldoende vierkante meters supermarkt heeft BUN als belegging de naastgelegen fietsenwinkel gekocht en de zittende huurder in goed overleg verplaatst naar een nieuwe locatie aan de Biltstraat. Het filiaal heeft bij opening een oppervlakte van circa 700 m² en BUN is voornemens om in de toekomst het Albert Heijn filiaal uit te breiden.

Liggend aan de populaire fietsroute Biltstraat biedt het filiaal de perfecte oplossing voor de snelle boodschap onderweg naar huis. Er is een ruim vers assortiment aanwezig met dagelijks vers gebakken brood. Het filiaal is ingericht volgens de nieuwste concepten van Albert Heijn. Zo zijn er zelfscanners en betaalpalen. Ook zijn er zeer ruime openingstijden. Dagelijks is Albert Heijn Biltstraat geopend van 07:00 tot 22:00 en op zondag 10:00 tot 22:00.

De nieuwe winkel wordt geëxploiteerd door multifranchiser BUN. Supermarktmanager Bart van Rooij en BUN hebben de volste vertrouwen in de succesformule van Albert Heijn Biltstraat. Bart van Rooij: “De winkel is er klaar voor, net als mijn team! Met vol enthousiasme zullen we er alles aan doen om van deze winkel een groot succes te maken.” Jan Bun: “Met deze 21e supermarkt zetten we voet aan de grond in Utrecht op een prachtige locatie. We wensen Bart en zijn team veel succes!”

Momenteel is BUN zeer actief aanwezig op de markt. Zo kocht men eerder dit jaar diverse panden aan de Nachtegaalstraat in Utrecht en werd er in september 2018 het door hen ontwikkelde winkelcentrum in Kampen in gebruik genomen. Tussendoor werd er in oktober een kantoorpand in Groningen uit de Mesdag Delta-portefeuille van Breevast aangekocht. BUN streeft er naar ook aankomende tijd nog een aantal aankopen te doen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?