Trinity Vastgoed V B.V. koopt kantoorgebouw De Poort in Amsterdam

0

CBRE heeft namens PATRIZIA het kantoorgebouw De Poort aan de Paalbergweg 44-64 in Amsterdam verkocht aan Trinity Vastgoed V B.V. Het gebouw heeft een verhuurbare oppervlakte van ruim 5.000 m² met in totaal 73 parkeerplaatsen.

De Poort is een multi-tenant kantoorgebouw in Amsterdam Zuidoost. Het beschikt over een representatieve entree en ruime parkeergelegenheid. De locatie is goed bereikbaar met de auto door de ligging in de hoek van de A2 en A9. Ook is er een goede aansluiting op het ov. Het NS trein- en metrostation Holendrecht ligt op enkele minuten loopafstand.

CBRE heeft PATRIZIA geadviseerd bij de verkoop. Trinity Vastgoed V B.V. werd bijgestaan door investment manager Attestor LLP en asset manager DutchRE. Trinity kocht recent een grote portefeuille in Zuidoost, met onder andere het Amsterdam Health and Technology Center van 30.000 m². De Poort zal aan deze portefeuille worden toegevoegd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?