Regus tekent huurovereenkomst voor een nieuwe vestiging in Amsterdam-Buitenveldert

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met NEXUS Real Estate voor de huur van 2,110 m² in Weerdestein I in Amsterdam-Buitenveldert. De overeenkomst is afgesloten voor een periode van 10 jaar. Regus verwacht in augustus dit jaar zijn deuren te openen.

IWG, het moederbedrijf van Regus, is wereldwijd de grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, met zowel ZZP’ers, MKB als grote multinationals als klanten. Het bedrijf heeft circa 3.300 business centers, in meer dan 1.100 steden in 110 landen. In Nederland wil IWG de komende jaren groeien naar zo’n 300 vestigingen.

Hinda van Galen, Associate Tenant Representation bij Savills: “Met station Amsterdam RAI op loopafstand en een directe aansluiting op de ringweg A10, is het kantoorgebouw Weerdestein I uitstekend bereikbaar. De locatie bevindt zich tevens op loopafstand van het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein en is een zeer betaalbaar alternatief voor de Zuidas. Wij zijn dan ook erg blij dat we deze locatie succesvol hebben aangehuurd voor Regus.”

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: ” Het is een prachtige locatie, dichtbij de Zuidas. Het past in onze strategie voor 2019 om ook centers te openen net buiten de A-locaties. De druk op de Zuidas is momenteel erg groot, met veel vraag en weinig aanbod. Met deze locatie bieden wij onze klanten een heel goed alternatief.”

Savills adviseerde huurder Regus tijdens het huisvestingstraject, Van Dijk & Ten Cate adviseerde NEXUS Real Estate bij de verhuur van bovengenoemd kantoorgebouw.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?