Maandag Interim Professionals huurt kantoorruimte in Rotterdam Brainpark I

0

Maandag Interim Professionals huurt per 1 januari 2019 circa 400 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 2e verdieping in het kantoorgebouw “Gemini” in Rotterdam Brainpark I, aan de K.P. van der Mandelelaan 68-71.

Al meer dan 30 jaar speelt Maandag® actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Voor Maandag® is het de 3e vestiging in Rotterdam en er is voor het gebouw gekozen vanwege de uitstekende exposure met naamsaanduiding langs de A16.

Het kantoorgebouw is met de komst van Maandag® geheel verhuurd.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie op namens de verhuurder. Parc Makelaars is de adviseur van huurder Maandag Interim Professionals.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?