Panalpina consolideert luchtvrachtactiviteiten op Schiphol

0

analpina, wereldwijd toonaangevend in expeditie en logistieke oplossingen, heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten met WDP voor de huur van een nieuw warehouse met kantoorruimte op bedrijventerrein Schiphol Logistics Park. In totaal omvat de nieuwe locatie ruim 15.000 m² warehouse inclusief kantoorruimte en 120 parkeerplaatsen aan de Incheonweg. Deze nieuwe locatie wordt het hoofdkantoor van Panalpina Nederland en voegt Perishables, Pharma en General Freight van zowel Panalpina Airflo B.V. als Panalpina World Transport B.V. samen.

Cushman & Wakefield adviseerde en begeleidde Panalpina bij de samenvoeging van alle verschillende activiteiten en de afwikkeling van de lopende huurovereenkomsten. Het Programma Van Eisen (PVE) en het Project Management van de bouw en technische oplevering van de nieuwe site is in handen van het Project & Development Services (PDS) team van Cushman & Wakefield. Tevens begeleidt het PDS team Panalpina bij het interieurontwerp en de realisatie van ruim 3.000 m² kantoorhuisvesting. Er is gekozen voor een stoer en doordacht interieurontwerp met ergonomische werkplekken, flexplekken en diverse vergader- en lunchfaciliteiten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?