APF International en LEtoile Properties voltooien transactie van The Avenue Building in Hoofddorp

0

APF International heeft namens Fotex Holding kantoorgebouw The Avenue Building op de Scorpius 1 op bedrijventerrein Beukenhorst Zuid in Hoofddorp, verkocht aan Aviva Immo Selection die werd vertegenwoordigd door L’Etoile Properties.

The Avenue Building ligt direct naast treinstation Hoofddorp Centraal, bij de op- en afritten naar rijksweg A4 (Amsterdam – Den Haag) en op slechts vijf minuten reisafstand van luchthaven Schiphol en 10 minuten vanaf Amsterdam. Het gebouw heeft een totaal oppervlak van circa 10.000 m² en 88 parkeerplaatsen en is bijna helemaal verhuurd aan vier verschillende kantoorgebruikers waarvan L’Oréal de grootste is. Het negen verdieping hoge kantoorgebouw is opgeleverd in 2001 en heeft een energielabel A.

Boris Ziermans, International Partner Capital Markets Cushman & Wakefield: “Hoofddorp is vanwege de gunstige ligging zo dicht bij Amsterdam en Schiphol, heel aantrekkelijk voor kantoorgebruikers en daarmee ook voor kantoorbeleggers. L’Oréal is hier al jaren gevestigd en de afgelopen jaren hebben ook grote, internationale bedrijven zoals Danone, TNT en Asics, gekozen voor Hoofddorp. Voor hen is dit gebied onderdeel van Amsterdam en een prima alternatief nu de beschikbare kantoorruimte in Amsterdam behoorlijk is opgedroogd.”

Cushman & Wakefield adviseerde verkoper APF International bij de verkoop van The Avenue Building. Aviva is naast L’Etoile Properties geadviseerd door Houthoff Buruma en Malcolm Hollis. Voor L’Etoile Properties is dit de derde transactie namens verschillende investeerders in het stationsgebied van Hoofddorp in een jaar tijd.

Bron.

Share.

Comments are closed.